MELANIN BOOSTER™ FACIAL

DÉ GEZICHTSBEHANDELING VOOR JOUW MELANINE HUID

Laat ons voor jouw melanine-rijke huid zorgen
Heb jij een prachtig bruin gekleurde huid maar merk jij dat deze een doffe uitstraling heeft?    Merk jij dat jouw bruine huidskleur verschillende tinten bevat? Je bent niet de enige! Correctie, veel personen ervaren deze symptomen. Wat is het toch zonde dat jouw prachtige bruine huid niet tot haar recht komt, want wij weten allemaal hoe prachtig de rijke Melanine huid is. Daarom zijn wij ons als team gaan specialiseren in de Melanine huid, want het probleem wordt vaak dieper gezocht dan nodig is. Ja het klopt dat zwangerschap, zware huidaandoeningen en andere factoren  kunnen zorgen voor verschillende vormen van hyperpigmentatie en een doffe huid, maar dit is niet altijd het geval. Het probleem zit hem vaak in de ondervoeding van de Melanine. Hieronder leggen wij kort uit wat Melanine precies is.

Dé enige behandeling die wij aanbieden
Maak kennis met onze Melanin Booster™ Facial. Een gepersonaliseerde gezichtsbehandeling die speciaal ontwikkeld is voor de bruine huid. Wij hebben een prachtige manier ontwikkeld om de conditie van de Melanine huid te verbeteren en de veelvoorkomende problemen die deze huid kent aan te pakken op non-agressieve en non-chemische wijze. Hierdoor voorkomen wij dat de huid overprikkeld raakt, met alle gevolgen vandien. Wij leggen de focus volledig op het intensief voeden van de Melanine en het aanpakken van de onzuiverheden op de huid. Door de onzuiverheden eerst aan te pakken, krijgt de huid ruimte om de ingrediënten die wij aanbrengen tot zich te nemen. Onze unieke handtechnieken zorgen ervoor dat deze ingrediënten tot diep in de cellen penetreren. Deze zijn volledig gepersonaliseerd en afgestemd op de staat van jouw huid.

Wij maken gebruik van onze eigen 100% natuurlijke samengestelde maskers. Deze variëren per persoon, en zijn geheel afhankelijk van wat jouw huid nodig heeft. Wij maken een eigen combinatie voor jouw huid. De hoofdextracten waar wij gebruik van maken zijn Kurkuma, Manuka Honing, Cacao, Sheaboter, Aloë vera, en Jojoba. Daarnaast werken wij met antioxidanten, natuurlijke koper extracten en natuurlijke peptiden.  Dit zijn allemaal bewezen ingrediënten die werken voor de ultieme verbetering van de melanine-rijke huid.

Wij werken uitsluitend met onze eigen huidverzorgingsproductenlijn Melplexion™. Een 100% natuurlijke huidverzorgingsmerk die volledig afgestemd is op het voeden van de gekleurde huid en het verminderen van hyperpigmentatie. Wil jij jouw prachtige bruine huid weer doen stralen? Wil jij die extra voeding geven aan jouw Melanine zonder dat je huid wordt beschadigd? Laat ons voor jouw Melanine huid zorgen tijdens onze Melanin Booster™ gezichtsbehandeling.

Wat is Melanine?
Melanine wordt aangemaakt in de pigmentcellen van de huid. Deze cellen noemen we melanocyten. Door UV-straling worden de melanocyten extra geactiveerd en maken deze meer melanine aan. Iedereen heeft dezelfde hoeveelheid melanocyten. Het verschil in huidskleur komt door de hoeveelheid melanine die wordt aangemaakt en behouden in de huid. Des de meer melanine de huid aanmaakt, des de meer pigment (bruine kleur) de huid heeft.

Voordelen Melanine huid
Melanine kent veel voordelen. Hoe meer Melanine (pigment) de huid aanmaakt, des de beter de huid beschermt is tegen schadelijke stoffen(zoals UV-straling) van buitenaf. Daarnaast zorgt Melanine ervoor dat de huid een strakkere basis heeft waardoor je minder snel zichtbare rimpels krijgt. Het gezegde ‘black don’t crack’ is dus zeker niet gelogen.

Aandachtspunten Melanine huid
De donkere huid is een stuk gevoeliger voor intensieve behandelingen en kan enorm heftig reageren als de huid overprikkeld wordt. Daarnaast is de kans op Postinflammatoire hyperpigmentatie (lichtbruine tot donkerbruine pigmentvlekken) zeer groot bij overprikkeling van de huid.

 

Voor wie is deze gezichtsbehandeling kuur geschikt?

 • Je hebt een lichtgetinte tot diepbruine huidskleur (huidtype 4 t/m 6)
 • Je hebt last van een doffe huidskleur (tint)
 • Je hebt last van hyperpigmentatie of donkere plekken
 • Je hebt last van onzuiverheden
 • Je wilt de ondertoon van jouw huid weer naar boven krijgen
 • Je bent al blij met de status van jouw huid maar wilt je Melanine een EXTRA boost geven

Voor wie is deze behandeling niet geschikt?

 • Personen met een lichte huidskleur (huidtype 1 t/m 3)
 • Personen onder de 18 jaar
 • Personen met zware actieve ontstekingen (extreme acne, eczeem, rosacea)
 • Zwangere vrouwen
 • Personen met epilepsie (ivm lichttherapie)

*Mocht jij last hebben van een huidaandoening en hierover twijfelen? Neem dan contact met ons op voordat je deze behandeling boekt.

*De hoofdextracten die wij tijdens onze behandeling gebruiken variëren per persoon. Mocht jij allergisch zijn voor: Kurkuma, Honing, Cacao, Sheaboter, Jojoba of Aloë vera, neem dan contact met ons op vóór het boeken van jouw afspraak.  

Wat kun je verwachten na jouw behandeling?

 • Een INSTANT GLOW in jouw huidskleur
 • Je huid is intens gevoed en dit is zichtbaar
 • Je ondertoon komt weer mooi naar boven
 • Jouw huid voelt ultra zacht aan
 • Minder verschillende tinten in je gezicht
 • Onzuiverheden zijn zichtbaar verminderd

De behandeling:

 • Korte huidmeting
 • Reiniging met natuurlijke reiniger
 • Diepte reiniging
 • Exfoliëren van de huid
 • Stoomtherapie
 • Ontspannende Massage
 • Masker behandeling met onze zeer exclusieve 100% natuurlijke zelf samengestelde warme masker
 • Ultra-verkoelende lichttherapie ter stimulatie van celvernieuwing
 • Voedende serum

Melanin Booster Facial ™ €‎140
Tijdens onze volledig gepersonaliseerde Melanin Booster™ Facial maken wij kennis met jouw huid. Dit alles terwijl wij je huid intensief reinigen en ultiem voeden. Voor optimaal resultaat raden wij aan om deze behandeling periodiek te herhalen. Wij zullen jou hier persoonlijk over adviseren. Het is ook mogelijk om over te stappen op een kuur. Wij maken dan een persoonlijk plan waarmee wij samen voor het uiterste resultaat gaan. Het is niet mogelijk om online een kuurbehandeling in te plannen.

ONZE KUREN 

Tijdens onze kuurbehandelingen werken wij met een gepersonaliseerd plan om jouw huid in de meest gezonde staat te krijgen. Je komt binnen 2 á 3 weken voor een intensieve behandeling. Het is niet mogelijk om online een kuurbehandeling in te plannen. Wij willen eerst kennis maken met jouw huid middels onze Melanin Booster™ Facial voordat wij een gepaste kuurbehandeling voorleggen.

Melanin Booster™ kuur van 4 behandelingen  €‎510

Melanin Booster™ kuur van 6 behandelingen €‎740

 

 

 

Onze Melanin Booster™ Facial is speciaal samengesteld voor huidtypen met een hoge Melanine Index en werkt hierdoor het meest effectief op huidtypen 4,5 en 6.