MELANIN BOOSTER™

 

Onze enige en zeer unieke behandeling
Maak kennis met onze Melanin Booster™ Facial. Een gepersonaliseerde gezichtsbehandeling die wij speciaal hebben ontwikkeld voor de melanine-rijke huid. Wij zijn zeer trots dat we middels onze behandeling de conditie van de Melanine huid kunnen verbeteren. Hierdoor targetten we veelvoorkomende problemen die de donkere (melanine-rijke) huid kent en pakken wij deze op non-agressieve en non-chemische wijze aan. Deze aanpak voorkomt dat de huid overprikkeld raakt, met alle gevolgen van dien. Wij leggen de focus volledig op het intensief voeden van de Melanine en het aanpakken van de onzuiverheden op de huid. Door de onzuiverheden eerst aan te pakken, krijgt de huid ruimte om de ingrediënten die wij aanbrengen tot zich te nemen. Door gebruik te maken van eeuwenoude Afrikaanse handtechnieken, zorgen wij ervoor dat deze ingrediënten tot diep in de cellen penetreren.

Tailor-Made Facial
Wij maken gebruik van onze eigen 100% natuurlijke samengestelde maskers. Deze variëren per persoon, en zijn geheel afhankelijk van wat jouw huid nodig heeft. Wij maken een eigen combinatie voor jouw huid. De hoofdextracten waar wij gebruik van maken zijn Kurkuma, Manuka Honing, Cacao, Sheaboter, Aloë vera, en Jojoba. Daarnaast werken wij met antioxidanten, natuurlijke koper extracten en natuurlijke peptiden.  Dit zijn allemaal bewezen ingrediënten die werken voor de ultieme verbetering van de melanine-rijke huid.
De handtechnieken die wij toepassen tijdens de behandeling zijn volledig afgestemd op de staat van je huid. De producten die wij toepassen tijdens de behandelingen zijn van onze eigen Melplexion™ huidverzorgingslijn.

Wat gebeurt er tijdens de behandeling?
Tijdens onze behandeling werken wij met 3 hoofdstappen: Reinigen, Kalmeren en voeden. Wij reinigen de huid intensief en doen dit in combinatie met scrub -en stoomtherapie. Daarna kalmeren wij de huid middels onze massagetechnieken.  Vervolgens werken wij met verwarmde maskers om de huid te voeden. Wij sluiten de behandeling af met lichttherapie ter stimulatie van het penetratie proces van de extracten. De intensiteit van de behandeling is geheel afgestemd op de staat van je huid.
Totale tijdsduur: 80 – 90 min

Wat kun je verwachten na jouw behandeling?
Na de behandeling is je huid zichtbaar gevoed. Dit is niet alleen zichtbaar maar ook voelbaar. Je ondertoon komt weer mooi naar boven en de onzuiverheden zijn zichtbaar verminderd. Na aanleiding van de behandeling zullen wij gezamenlijk een verbeteringsplan opstellen voor jouw huid. Hierbij kijken we naar je verzorgingsroutine voor thuis en een behandelplan voor in de kliniek. Dit is uiteraard geheel vrijblijvend.
Bij elke behandeling vindt een intake -en nagesprek plaats.

Deze behandeling is geschikt voor:

  • Personen met een lichte tot diepbruine huidskleur (huidtype 4 t/m 6)
  • Personen met: Hyperpigmentatie – pigmentvlekken – doffe huidskleur  – onzuiverheden – onderhouden van de huid

Deze behandeling is NIET geschikt voor: 

  • Personen met een lichte huidskleur (huidtype 1 t/m 3)
  • Huid met zware actieve ontstekingen zoals extreme acne, eczeem of rosacea
  • Kind -en tienerhuid (onder de 18 jaar)
  • Zwangere vrouwen

*De hoofdextracten die wij tijdens onze behandeling gebruiken variëren per persoon. Mocht jij allergisch zijn voor: Kurkuma, Honing, Cacao, Sheaboter, Jojoba of Aloë vera, neem dan contact met ons op vóór het boeken van jouw afspraak.  

 

Melanin Booster Facial ™ €‎140
Tijdens onze volledig gepersonaliseerde Melanin Booster™ Facial maken wij kennis met jouw huid. Dit alles terwijl wij je huid intensief reinigen en ultiem voeden. Voor optimaal resultaat raden wij aan om deze behandeling periodiek te herhalen. Wij zullen jou hier persoonlijk over adviseren. Het is ook mogelijk om over te stappen op een kuur. Wij maken dan een persoonlijk plan waarmee wij samen voor het uiterste resultaat gaan. Het is niet mogelijk om online een kuurbehandeling in te plannen.

ONZE KUREN 

Tijdens onze kuurbehandelingen werken wij met een gepersonaliseerd plan om jouw huid in de meest gezonde staat te krijgen. Je komt binnen 2 á 3 weken voor een intensieve behandeling. Het is niet mogelijk om online een kuurbehandeling in te plannen. Wij willen eerst kennis maken met jouw huid middels onze Melanin Booster™ Facial voordat wij een gepaste kuurbehandeling voorleggen.

Melanin Booster™ kuur van 4 behandelingen  €‎510

Melanin Booster™ kuur van 6 behandelingen €‎740

 

 

Onze Melanin Booster™ Facial is speciaal samengesteld voor huidtypen met een hoge Melanine Index en werkt hierdoor het meest effectief op huidtypen 4,5 en 6.