PMU TREATMENT

PMU Apparaat

Wat is Microshading?

Door middel van een PMU apparaat wordt er inkt met een naald in de lederhuid gepigmenteerd. De aanzet van de wenkbrauwen worden lichter ingeschaduwd en geleidelijk naar de punten toe donkerder gemaakt. Dit zorgt voor een zacht en natuurlijk effect.

Uiteindelijk resulteert dit in wenkbrauwen die ingekleurd lijken met wenkbrauwpoeder. Na 6 weken zijn de wenkbrauwen volledig genezen en zal de kleur met 30 tot 40% teruglopen. Een nabehandeling wordt dan ook aangeraden.

Tijdens deze nabehandeling wordt er nogmaals met inkt over de wenkbrauwen heen gegaan en kunnen er eventuele correcties worden aangebracht aan de kleur en vorm. Een derde behandeling komt niet vaak voor maar houd er rekening mee dat dit wel nodig kan zijn.

Voordelen van microshading

• Een natuurlijker resultaat dan reguliere PMU
• Direct resultaat
• Mildere behandeling dan reguliere PMU
• Altijd mooi gevormde natuurlijke wenkbrauwen
• Creëert een open blik
• Maakt wenkbrauw make-up onnodig
• Shape je wenkbrauwen periodiek extra strak voor maar €10

Prijzen

Paarse ondebreek lijn

€420

Microshading behandeling
– Inclusief nabehandeling (na 6 weken)
– Inclusief intake gesprek

120 – 180 min

Paarse ondebreek lijn

€90

Nabehandeling
– Na 12 weken (bij eventuele derde nabehandeling)

60 – 90 min

Paarse ondebreek lijn

€150

Touch up I
-Na 12 maanden

60 – 120 min

Paarse ondebreek lijn

€200

Touch up II
-Na 18 maanden

60 – 120 min

Paarse ondebreek lijn

€12,50

Keep them sharp Treatment
-Deze behandeling zorgt ervoor dat je eigen wenkbrauwhaartjes in perfecte lijntjes met je Microshading Brows blijven. De haartjes worden gewaxt en getrimd

10 – 15min

Paarse ondebreek lijn

Weet je niet goed waar je moet beginnen?

Neem contact met ons op en wij helpen je graag verder.

Contact opnemen
Angele Eveline sfeer foto

Hoelang duurt de behandeling?

De behandeling duurt gemiddeld 2,5 tot 3 uur inclusief intakegesprek. Tijdens het intakegesprek worden je wenkbrauwen verdoofd én alle wensen en mogelijkheden besproken. Hierbij wordt er gekeken naar de gewenste en gepaste kleur en vorm van de wenkbrauwen. Vervolgens zullen wij starten met de behandeling.

Angele Eveline sfeer foto

Voorzorg én Nazorg

Alle klanten die de Microshading behandeling nemen krijgen een voor- en nazorg formulier toegestuurd. Het is belangrijk om je hieraan te houden. Op deze manier krijg je het meest optimale resultaat en worden bijwerkingen sneller uitgesloten.

Angele Eveline sfeer foto

Hoelang blijft de inkt zitten?

De wenkbrauwen gaan gemiddeld 1,5 tot 2 jaar mee. Hierbij is het enorm belangrijk dat je je houdt aan de voor -en nazorginstructies. Per huid en levensstijl verschilt het hoelang de inkt in de huid blijft. De inkt vervaagd geleidelijk.

Angele Eveline sfeer foto

Genezingsproces

De huid heeft 6 weken nodig om volledig te herstellen van de behandeling. Tijdens de behandeling worden er wondjes gemaakt in de huid. De wenkbrauwen zullen na de behandeling door een genezingsproces gaan waar verschillende fases bij komen kijken. Hier wordt je over ingelicht. Belangrijk is wel om je te houden aan de nazorginstructies. De nazorg heeft heel veel invloed op het uiteindelijke resultaat van de wenkbrauwen.